Commissies

Afterwork JCI Brugge
image001.png

Na een geslaagde eerste editie, zien we jullie graag terug voor deze tweede editie. Een ontmoetingsplek waar men kan bijpraten, genieten van heerlijke natjes en droogjes, alsook de benen losgooien.

De Afterwork gaat door in het Klokhof te Loppem en start om 18.00u. U wordt verwend met een aperitief, catering en een dessertbuffet (inbegrepen in uw ticket). De hele avond lang zorgt de DJ voor heerlijke beats en kunnen u gezellig napraten of zelfs wagen aan een danspasje.

Het thema “The roaring twenties” wordt doorgetrokken doorheen de hele avond. Ook de barkaart zit in een Twenties kleedje; van heerlijk bubbels, cocktails, mocktails, fris tot water. 

Graag tot dan!

Tickets kopen kan via volgende link.

Quiz JCI Brugge

Wie? Quiz-ploeg met vier personen


Registreren? quiz@jci-brugge.be

Locatie? Sint-Lodewijkscollege, Sint-Andries


Startuur? Stipt om 20.00 uur
(ontvangst vanaf 19.30 uur)

West-Vlaamse Jonge Ondernemer 2020

Naar goede jaarlijkse gewoonte zoeken alle West-Vlaamse JCI-afdelingen samen naar de West-Vlaamse Jonge Ondernemer van het jaar. Het event is inmiddels aan de negende editie toe.

Uit een pool kandidaat-ondernemers worden vier finalisten verkozen. Daaruit wordt 1 winnaar verkozen, die meedingt naar het ticket van Vlaamse Jonge Ondernemer. 

 

De Awardshow gaat door op 2 april in Smappee, Kortrijk. De commissie organiseert het hele traject, van selectie van ondernemers tot awarduitreiking.

 

De West-Vlaamse Jonge Ondernemer is ondertussen uitgegroeid tot een sterk merk.  Bovendien gaat het niet enkel om een eenmalig event, maar om een traject, waarin het JCI-team, de kandidaten, de jury en de partners elkaar versterken. De jury die uiteindelijk de finalist kiest wordt samengesteld uit ondernemende West-Vlamingen, elk met een specifieke achtergrond. Zij toetsen de kandidaten op basis van de pijlers die aan de basis liggen van JCI: individu, gemeenschap, internationalisme en business. Verder moet een kandidaat jonger zijn dan 40, een significant aandeel hebben in de onderneming en natuurlijk West-Vlaming zijn.

World Cleanup Day

Op 21 september 2019 hebben 20 miljoen vrijwilligers uit 157 landen hun krachten gebundeld om de planeet schoon te maken.

Natuurlijk deed JCI Brugge hier aan mee!

Dankjewel aan alle helpende handen om ons mooie Brugge nog schoner te maken!

Wij hopen jullie massaal te mogen ontmoeten volgend jaar op 19 september 2020!

JCI Brugge vzw

Maria van Bourgondiëlaan 7b

8000 Brugge

BE 0408.654.169

info@jci-brugge.be

Partner in de kijker