top of page

Een greep uit onze voorbije commissies:

Ondernemersessie
3 Ondernemers.jpg

Inspiratiesessie & panelgesprek rond de lessen die ondernemers en beleidsmakers hebben geleerd uit deze crisis. De businesscoach trekt conclusies uit de verhalen en wierp ook een blik in de toekomst.

Duomedia.jpg
Foodbag (1).jpg
Cave des Bordeaux.jpg
Unizo W-Vl.jpg
CD&v.jpg
image001.png
Afterwork JCI Brugge

De afterwork kende reeds twee sucessvolle edities. 

De voorbije Afterwork ging door in het Klokhof te Loppem. Iedereen werd  verwend met een aperitief, catering en een dessertbuffet. De hele avond lang zorgde de DJ voor heerlijke beats en kon iedereen bijpraten of zich wagen aan een dansje. 

Het thema “The roaring twenties” werd doorgetrokken doorheen de hele avond.

West-Vlaamse Jonge Ondernemer 2019

Naar goede jaarlijkse gewoonte zoeken alle West-Vlaamse JCI-afdelingen samen naar de West-Vlaamse Jonge Ondernemer van het jaar. Het event is inmiddels aan de negende editie toe.

Uit een pool kandidaat-ondernemers worden vier finalisten verkozen. Daaruit wordt 1 winnaar verkozen, die meedingt naar het ticket van Vlaamse Jonge Ondernemer. 

 

De Awardshow ging door op 4 april in het Sint-Jan in Brugge. 

Gunther Gheysels van Get Driven ging kaapte de hoofdprijs weg, Valérie Lemahieu van Jusré won de publieksprijs. 

 

De West-Vlaamse Jonge Ondernemer is ondertussen uitgegroeid tot een sterk merk.  Bovendien gaat het niet enkel om een eenmalig event, maar om een traject, waarin het JCI-team, de kandidaten, de jury en de partners elkaar versterken. De jury die uiteindelijk de finalist kiest wordt samengesteld uit ondernemende West-Vlamingen, elk met een specifieke achtergrond. Zij toetsen de kandidaten op basis van de pijlers die aan de basis liggen van JCI: individu, gemeenschap, internationalisme en business. Verder moet een kandidaat jonger zijn dan 40, een significant aandeel hebben in de onderneming en natuurlijk West-Vlaming zijn.

WVLJO logo.jpg
wvljo.jpg
Quiz JCI Brugge

Wie? Quiz-ploeg met vier personen


Registreren? quiz@jci-brugge.be

Locatie? Sint-Lodewijkscollege, Sint-Andries


Startuur? Stipt om 20.00 uur
(ontvangst vanaf 19.30 uur)

unnamed.jpg
bottom of page