top of page

Word lid

promo najaar 2018.jpg

Iedereen tussen 18 en 40 jaar kan lid worden. Het volstaat om contact op te nemen met onze ledenverantwoordelijke Elisah via elisah.lagast@jci-brugge.be. Daarna zal je uitgenodigd worden op een activiteit of vergadering.

Elk lid krijgt een meter of peter die hem of haar tijdens zijn JCI carrière zal begeleiden. Op het einde van het werkingsjaar (juni) kan een kandidaat-lid lid worden. In die tijd kan men JCI eerst leren kennen. Voorwaarden om lid te worden: minstens aan één commissie deelnemen, minstens één vormingscursus volgen, regelmatig naar de ledenvergadering komen, een cursus Wegwijs volgen.

Als lid van onze dynamische vereniging zal je je eigen raakpunten kunnen ontdekken, zowel op lokaal, nationaal of internationaal vlak. Binnen onze eigen afdeling werken verschillende commissies aan projecten die een bijdrage leveren aan de gemeenschap. Je kunt nationale of internationale congressen volgen, en op die manier JCI-leden leren kennen uit binnen- en buitenland!

Kortom, als JCI-lid leer je heel wat bij en je draagt een aangenaam steentje bij aan de gemeenschap. Bovendien krijg je er meteen een pak boeiende ervaringen en een groep toffe vrienden bij! Omdat er te veel is om op te noemen, nodigen we je uit om eens vrijblijvend polshoogte te nemen.

Bedankt! Je bericht is verzonden. Je hoort binnenkort van ons!

bottom of page