How this crisis changes our business: lessons learned

woensdag 27 mei 2020 - 20u

woensdag 27 mei 2020 (20u) organiseert JCI Brugge een online inspiratiesessie, gevolgd door een kort panelgesprek rond de lessen die ondernemers en beleidsmakers hebben geleerd uit deze coronacrisis. De businesscoach trekt conclusies uit de verhalen en werpt een blik in de toekomst.


Gratis event; registratie noodzakelijk (via de link).

Stéphan Ronse - Foodbag

Sinds de lockdown explodeert de omzet, het aantal bestellingen, het aantal bereide maaltijden, werkelijk alles. Maar is zo'n steile groei zonder risico? En wat na de lockdown?

Wouter De Beck - Les Caves de Bordeaux

Na 13 maart was Wouter verplicht zijn winkel en horecagroothandel te sluiten. Hij bleef echter niet bij de pakken zitten en nam de tijd om een aantal zaken te herbekijken en drastische beslissingen te nemen. Wouter is klaar voor het postcoronatijdperk!

Louis De Nolf - duomedia

De missie van duomedia: communicatie met impact. Maar wat als de grootste impact nu net iets is waar je géén vat op hebt. Hoe gingen zij als communicatiebureau om me de crisis? En wat kan jij leren in verband met crisiscommunicatie? Hoe zien zij de toekomst als hun opdrachtgevers op de centen beginnen te letten?

UNIZO West-Vlaanderen

Katrien Bogaert

Katrien analyseert de ondernemersverhalen en giet deze in concrete futureproof tips. Op basis van haar ervaring gaat ze ook wat dieper in op het uitwerken van jouw toekomstscenario. Hoe ga je om met de trends die op ons afkomen? Hoe ga je om met digitalisering, vergrijzing, wijzigende mobiliteit ...?

Joachim Coens

De laatste spreker is er eentje die in West-Vlaanderen gonst als een klok. Hij was CEO van de zeehaven van Brugge, is burgemeester van Damme en tevens huidig partijvoorzitter van CD&V: Joachim Coens. 
Hoe kijkt hij als beleidsmaker naar deze crisis? Hoe ziet hij het ondernemerschap en de gemeenschap evolueren door deze crisis? Dat belooft een interessante insteek !

JCI Brugge vzw

Maria van Bourgondiëlaan 7b

8000 Brugge

BE 0408.654.169

info@jci-brugge.be

Partner in de kijker